31 januari 2019

Plannen voor een nieuwe tuin maak je nú

Het jaar is nog maar net begonnen en het voorjaar lijkt nog ver weg. Net als het moment waarop we weer de tuin in kunnen. Toch is het belangrijk om nú al plannen te maken voor de tuin, om er straks met volle teugen van te kunnen genieten.

Door hem nú al een goede opknapbeurt te geven, is de tuin helemaal naar wens als straks de lente aanbreekt. Zo hoef je niets van het buitenseizoen te missen. Bruggeman Hoveniers helpt je graag bij alle voorbereidingen.

Wees de lente voor

Een tuinverbouwing, tuinonderhoud, nieuwe tuinmeubels of een compleet andere inrichting: het is iets waar de meesten zich pas mee bezig houden in de lente. Dit maakt dat hoveniers vaak overvolle agenda’s hebben in dit seizoen, waardoor het lastig is om in het voorjaar een afspraak te maken. Wees de lente daarom voor. Bruggeman Hoveniers werkt het hele jaar door en kan jou ook ’s winters helpen jouw tuin voorjaarsproof te maken. Zo weet je zeker dat jouw tuin er op tijd naar wens bijligt. Bovendien: door s’ winters de tuin onder handen te laten nemen, heb je geen last van de werkzaamheden, omdat jijzelf nog geen gebruik maakt van de tuin.

Onze specialisten staan voor je klaar

Dus is jouw tuin toe aan een nieuw ontwerp, een uitgebreide renovatie, een andere inrichting of een grondige onderhoudsbeurt? Stel het niet langer uit en neem contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en ideeën. Een nieuw terras, een knusse veranda, een kleurrijke border, een natuurlijke zwemvijver: onze ontwerpers en hoveniers kunnen het allemaal voor je regelen. We geven jouw tuin de aandacht die hij verdient, zodat jij er het hele jaar van kunt genieten. En heel wat jaren erna. Bekijk onze diverse tuinstijlen en raak geïnspireerd!

Geniet zorgeloos van jouw tuin

en geef het onderhoud uit handen!

Geniet zorgeloos van jouw tuin

en geef het onderhoud uit handen!