Bruggeman Hoveniers

Hovenier Heerde

Hovenier Heerde

We zijn er trots op dat we als hoveniersbedrijf in Heerde gevestigd zijn. Dat is immers een geweldig plekje, aan de rand van de Veluwe. Qua inspiratie hoeven we dus nooit ver weg te gaan. Of het nu gaat om het ontwerpen van tuinen, het aanleggen of onderhouden ervan of zelfs het realiseren van bestrating: jouw hovenier uit Heerde kan het allemaal!

Ervaren hoveniersbedrijf in Heerde

Bruggeman Hoveniers heeft enorm veel ervaring en zet deze kennis en kunde graag in voor jouw droomtuin. Ons bedrijf is opgericht in 1991 en heeft in de loop der jaren allerlei soorten tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden. Vanuit het hoofdkwartier in Heerde gaan we de wijde omgeving door om de mooiste tuinontwerpen te realiseren. Wat je ook voor ideeën hebt, ons team van gedreven hoveniers zorgt ervoor dat je je helemaal thuis voelt in je tuin.

Landelijke-tuin-in-Veessen-DSC_0233
moderne-tuin-heerde

Gespecialiseerd in tuin en bestrating

Met Heerde als thuisbasis komen we in de hele regio. Veel van onze klanten hebben specifieke wensen voor bestratingen. Daar houden we uiteraard al direct rekening mee bij het maken van een 3D-tuinontwerp. Zo kun je precies zien hoe alles gaat worden, de groene én de verharde delen van je tuin. Het samenspel tussen deze twee brengt de creativiteit in onze hoveniers naar boven.

Enerzijds bepaalt de bestrating grotendeels hoe je tuin ingedeeld gaat worden. Anderzijds heeft de vorm en de kleur van de verharde oppervlakken ook grote invloed op de keuze die je maakt als het gaat om een schutting, tuinmeubelen en aanbouw of veranda. Goed advies is dan ook welkom. En dat krijg je van ons!

Bij elk type tuin past bestrating:

  • Moderne tuin
  • Bostuin
  • Exclusieve tuin
  • Stadstuin
  • Natuurlijke tuin
  • Onderhoudsarme tuin
  • Landelijke tuin
  • Mediterrane tuin
  • Bedrijfstuin

Alles wat je mag verwachten van een hovenier

Wanneer het zomer is, geniet je optimaal van je tuin. Daar denken wij graag bij mee. Niet alleen als het gaat om de beplanting van je vierkante meters, maar ook op het gebied van erfafscheiding, zwemvijvers en veranda’s. Met onze tientallen jaren ervaring weten we precies wat er mogelijk is.

Benieuwd geworden naar het werk van onze hoveniers? Heerde en omgeving telt talloze projecten die we je graag laten zien op onze website. Of kom naar onze buitenshowroom en laat je inspireren door onze ideeën en uitvoering zelf te ervaren.

B0013486

Hoveniersbedrijf in Heerde nodig? Bel ons!

Wij maken graag kennis met je in een persoonlijk gesprek of online. Onze ervaren hoveniers vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw tuinaanleg en onderhoud.

Maak een afspraak via de site of bel ons op 0578-695995.