Tuinontwerp

3D tuinontwerp

3D tuinontwerp

Het door ons gemaakte tuinontwerp moet uiteindelijk uitmonden in de door jou beoogde droomtuin. Lastig om de haalbaarheid daarvan te beoordelen vanaf een abstract vlekkenplan. Daarom proberen we onze tuinontwerpen zoveel mogelijk tot leven te wekken. We gebruiken de laatste technieken om jou het beste beeld te geven van het uiteindelijke resultaat, nog voor de schop in grond gaat. Onze 3D tuinontwerpen zijn daar een mooi voorbeeld van.

In een 3D tuinontwerp wordt jouw toekomstige tuin vanuit meerdere hoeken fotorealistisch weergegeven. De levensechte, haarscherpe visuals geven jou het gevoel dat je nu al door jouw toekomstige tuin wandelt. Dergelijke ontwerpen zorgen voor de beste indruk van waar je uiteindelijk in investeert en worden daarom in toenemende mate bij ons afgenomen.

Zeker als de tuin groter is en het ontwerp automatisch complexer wordt. Of als zowel de voor- als de achtertuin moeten worden aangepakt. Bij dit soort projecten verandert er veel in één keer, waardoor het wel zo prettig is als je op voorhand een goed beeld krijgt van waar we naartoe willen. Onze 3D-ontwerper regelt het graag voor je. En zelfs gratis als je besluit om het gemaakte ontwerp ook door ons te laten aanleggen. Dat bespaart je algauw zo’n 690 euro.


3D-02-tuinen-Bruggeman
3D-Tuinen-Bruggeman

Maak een afspraak

Ben jij ook op zoek naar een manier om jouw wensen en ideeën om te zetten naar levensechte werkelijkheid? Wij gaan graag voor je aan de slag! Neem gerust contact met ons op.