Bruggeman Hoveniers

Hovenier Apeldoorn

Hovenier Apeldoorn

Goede hovenier voor Apeldoorn en omgeving

Best gek om over jezelf te zeggen dat je een goede hovenier bent, toch? Toch doen we dat. Want sinds 1991 heeft Bruggeman Hoveniers bewezen écht goed werk te leveren. Iedereen die een hovenier in Apeldoorn of omgeving zoekt, komt om die reden al snel bij ons uit. Bekijk als bewijs de talloze projecten die we je graag laten zien op onze website. We gaan graag samen met jou aan de slag met als doel je helemaal thuis te laten voelen in je tuin.

Wat verwacht je van een hovenier?

Dat een hoveniersbedrijf ‘iets met groen’ doet, dat weet vrijwel iedereen. Het spreekt dan ook voor zich dat je bij ons terechtkunt voor de mooiste tuinontwerpen en tuinaanleg en tuinonderhoud. Maar wij zijn de hovenier in Apeldoorn en omgeving die nog een flinke stap verder gaat. Heb je bijvoorbeeld wensen op het gebied van bestratingen? Wij maken het precies zoals jij wilt. Wil je een veranda, buitenverblijf of een vijver erbij? Dan regelen we dat!

Waar het ons om gaat, is dat jij helemaal happy bent met je tuin. Dát is ons doel. Daar zorgen we voor door de ultieme balans te vinden tussen jouw wensen en onze creativiteit. Precies zoals je van een goede hovenier mag verwachten.

Landelijke-tuin-in-Heerde_3-1024x683
B0013654

Specialist in elk type tuin

In Apeldoorn past een stadstuin prima, maar ook voor vele andere tuintypen kun je bij ons terecht. Als hovenier zijn we namelijk heel veelzijdig. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bostuin? Er zijn nog vele andere invullingen mogelijk en natuurlijk ook combinaties van stijlen. Laat je fantasie de vrije loop! Samen realiseren we precies het soort tuin dat perfect past.

Wat je wensen ook zijn, ons team van gedreven hoveniers realiseert het voor je. Vooraf kun je zelfs al in 3D zien hoe het wordt.

Tuinen in de omgeving van Apeldoorn

We kunnen erover meepraten: in Apeldoorn en omstreken is volop diversiteit te vinden als het om tuinen gaat. Dat vinden wij leuk, want dat maakt het werk zo afwisselend. Bovendien is er veel moois om naar te kijken als je de verschillende tuinen checkt.

Schitterende beplanting gaat hand in hand met een passende erfafscheiding of zwemvijver. Zie jij dat ook wel zitten? Onze ervaren hoveniers weten precies wat er mogelijk is in jouw situatie. Kom naar onze buitenshowroom en laat je inspireren door onze ideeën en uitvoering zelf te ervaren.


B0013690

Hovenier in Apeldoorn nodig?

Wij maken graag kennis met je in een persoonlijk gesprek of online. Of je nu interesse hebt in tuinontwerp, tuinaanleg of -onderhoud: onze ervaren hoveniers vertellen je precies wat er mogelijk is.

Maak een afspraak via de site of bel ons op 0578-695995.