Tuinaanleg

Veranda

Veranda

Een veranda is een waardevolle toevoeging aan de woning en tuin. Het biedt extra leefruimte én stelt je in staat het hele jaar van de tuin te genieten. Richt het comfortabel in en je hebt alle seizoenen een fijn buitenverblijf om te ontspannen. 


Welke veranda past in mijn tuin?

Het is een belangrijke vraag om te stellen: welke veranda past in mijn tuin? We gaan graag met je in gesprek om die vraag samen te beantwoorden, want veranda’s zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. Dat is goed nieuws, omdat er voor bijna iedere tuin wel een optie is. Maar zoveel keuze kan ook lastig zijn. Vragen waar je alvast over na kunt denken:

  • Wil ik de veranda vast aan mijn huis hebben?
  • Of wil ik comfortabel en droog elders in de tuin zitten?
  • Gebruik ik de veranda als zitplek?
  • Of maak ik er een opslag van voor bijvoorbeeld tuinmeubelen?


Bruggeman-hoveniers-tuinaanleg-veranda-2-1024x683
Bruggeman-hoveniers-tuinaanleg-veranda-4-1024x683

Op basis van jouw antwoorden, maken wij een advies op maat. Een veranda is bijvoorbeeld heel geschikt als buitenverblijf tegen de woning aan. Veranda’s hebben een open of transparant dak, waardoor er voldoende lichtinval in je woning is gegarandeerd, maar je ondertussen lekker droog kunt genieten van een warme kop thee tijdens herfstachtig weer. Is het hartje zomer? Dan biedt zonwering aan de veranda juist wat verkoeling.

Zie je jezelf eerder zitten op een andere plek in de tuin, dan is een overkapping of tuinhuis een interessante optie. Eenvoudige uitvoeringen hiervan kunnen ook dienstdoen als opslagplaats.

Waar de keuze ook op valt; we kunnen de veranda, overkapping of het tuinhuis helemaal naar smaak vormgeven en inrichten. Denk aan accessoires als (glazen) schuifwanden, verlichting en heaters. Alles voor een comfortabele en ontspannen ervaring, het hele jaar door.

Houten of aluminium veranda

Veranda's zijn beschikbaar in verschillende materialen, waaronder hout en aluminium. Een houten veranda past goed in een landelijke, rustieke tuin en geeft een unieke, authentieke uitstraling. Is jouw tuin modern vormgegeven? Overweeg dan een aluminium veranda, met een strakke look.

Voor welk materiaal je ook kiest, je bent altijd verzekerd van comfort. Houten en aluminium veranda’s zijn namelijk allebei uit te rusten met de eerdergenoemde luxe accessoires die vertoeven in het buitenverblijf nog aangenamer maken.

Bruggeman-hoveniers-tuinaanleg-veranda-10-1024x531