Particulier

Particulier

Tuinontwerp

Een tuin waarin jij je thuis kunt voelen, het valt of staat bij een goed tuinontwerp, waarin rekening is gehouden met al jouw wensen en ideeën. Als het op ontwerpen aankomt, maken we bij Bruggeman Hoveniers het verschil. Dat heeft alles te maken met onze creativiteit en vakkundigheid, maar vooral met de passie die we erin stoppen. Want met passie maak je de mooiste dingen.


Lees meer over Tuinontwerp

Tuinaanleg

Ben je volledig tevreden met het door ons gepresenteerde ontwerp? Dan wordt het tijd om de handen uit de mouwen te steken en er iets moois van te maken. We plannen de werkzaamheden in, bestellen de benodigde materialen en gaan aan de slag met de plannen die er liggen. Op een manier waarop alle in de ontwerpfase geschepte verwachtingen ruimschoots waargemaakt worden.

Lees meer over Tuinaanleg

Tuinonderhoud 

Een mooi ontworpen en aangelegde tuin verdient het juiste onderhoud. Immers, goed onderhoud is een essentiële voorwaarde voor een tuin die het hele jaar door mooi blijft. Of je nou een grote of een kleine tuin hebt, iedere tuin heeft verzorging nodig. Welke verzorging je tuin nodig heeft? Dat verschilt per tuin en seizoen. Op basis daarvan bieden wij een onderhoudsabonnement op maat aan en bepalen per type tuin de meest geschikte maand om langs te komen.

Lees meer over Tuinonderhoud

Zwemvijvers

Zwemvijvers, ze zijn één van onze grootste passies. En gelukkig, ze winnen aan steeds meer populariteit, waardoor wij er veel ervaring mee hebben opgebouwd. Inmiddels hebben we ruim honderd zwemvijvers ontworpen en aangelegd. Deze ervaring, gecombineerd met ons enthousiasme voor het product, heeft ons gemaakt tot wie we zijn: dé landelijke specialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de mooiste zwemvijvers van ons eigen label GardenSwimm.

Lees meer over Zwemvijfers