Tuinaanleg

Tuinaanleg

Ben je volledig tevreden met het door ons gepresenteerde ontwerp? Dan wordt het tijd om de handen uit de mouwen te steken en er iets moois van te maken. We plannen de werkzaamheden in, bestellen de benodigde materialen en gaan aan de slag met de plannen die er liggen. Op een manier waarop alle in de ontwerpfase geschepte verwachtingen ruimschoots waargemaakt worden.

Een tuinaanleg is een complex karwei, dat gestructureerd moet worden aangepakt. Zeker als het ontwerp omvangrijk is. Daarom stellen we altijd een duidelijke planning op van de te klaren klussen, voordat de schop in de grond gaat. Vanaf de startdatum tot aan de oplevering. Dat schept duidelijkheid. Daarbij houden we natuurlijk rekening met jouw voorkeuren. Gaat het bijvoorbeeld om een nieuw huis, waarvan de tuin nog volledig ontwikkeld moet worden? Dan zorgen we ervoor dat het belangrijkste gedaan is, voordat je erin trekt.

Per ontwerp bepalen we welke van onze hoveniers de werkzaamheden het beste op zich kunnen nemen. De tuinaanleg wordt gerealiseerd door onze specialisten, die dat het beste kunnen.Tuinaanleg en onderhoud

Het aanleggen van een tuin doen we altijd vanuit dezelfde drive: we willen er iets moois van maken. Dat begint altijd met het grondwerk, het leggen van de bestrating, het plaatsen van schuttingen, overkappingen en buitenverblijven: de hardware van jouw tuin, zeg maar.

Als deze basis er eenmaal ligt, richten we ons op de software, zoals de beplanting, de inrichting, de verlichting en de verdere aankleding. Alles natuurlijk conform het overeengekomen budget en tijdspad en altijd op basis van tussentijdse controles. Als de tuin klaar is, wordt er een oplevering ingepland, waarbij de gehele tuin gedetailleerd wordt nagekeken op eventuele verbeterpunten.

Je krijgt de tuin samen met de bijbehorende garantiecertificaten en een door ons opgesteld onderhoudsplan. Na het eerste groeiseizoen komen we altijd even langs om te checken of de beplanting is aangeslagen. Zo niet? Dan wordt deze door ons kosteloos vervangen.

B0013584
B0013595

Tuinrenovatie

Ben je eigenlijk best tevreden met de huidige lay-out van jouw tuin, maar wel van mening dat hij aan een opknapbeurt toe is? Ook voor tuinrenovatie kun je een beroep op ons doen. We maken jouw verouderde tuin weer als nieuw, uiteraard met behoud van de elementen, die veel voor jou betekenen. Bijvoorbeeld een mooie boom, die je liever op een andere plek ziet staan. In dat geval kijken we naar welke verplantingsmogelijkheden er zijn. Alles wat we kunnen hergebruiken, is natuurlijk mooi meegenomen. Zowel voor het milieu als voor de portemonnee. Doe ideeën op in onze buitenshowroom of bekijk onze inspiratietuinen.