Tuinontwerp

Exclusieve tuin

Exclusieve tuin

De tuin wordt een verlengstuk van de woning. Dat geldt zeker voor een exclusieve tuin, die zich kenmerkt door een prachtige inrichting, waarin luxe en comfort de boventoon voeren. Wij leggen uit welke ontwerp-, product- en materiaalkeuzes hieraan bijdragen.

Ontwerp en aanleg exclusieve tuinen

Een goed ontwerp van een exclusieve tuin zorgt ervoor dat de woning en de tuin één geheel vormen. De tuin krijgt een exclusieve uitstraling als deze goed is afgestemd op de sfeer en uitstraling van het woninginterieur en van dezelfde gemakken is voorzien.

Bijvoorbeeld door middel van een comfortabele veranda met grote raampartijen, een ruim terras van keramische tegels (sierbestrating die veel huiselijkheid oproept), luxe buitenkeukens, gezellige tuinhaarden en sfeervolle tuinverlichting. Bij Bruggeman Hoveniers luisteren we goed naar uw wensen, waarna we ze vertalen naar een ontwerp dat hier naadloos op aansluit.

Exclusieve Villatuin-in-Apeldoorn-3
B0013469

Tuinbeplanting voor een exclusieve uitstraling

In een exclusieve tuin zien we tegenwoordig grote groepen van dezelfde soort beplanting. Zoals taxus, rododendrons en diverse soorten bamboe en grassen. Hoge taxushagen lenen zich perfect voor het accentueren van de contouren van uw tuin of voor het creëren van een luxe scheiding tussen tuin en bestrating.

Siergrassen zorgen voor een prachtige basis, waar u het hele jaar van kunt genieten. Verder bestaan er diverse bomen waarvan prachtige dakbomen te maken zijn, die dienstdoen als een natuurlijke parasol voor boven een terras of loungehoek.

Inspiratie voor exclusieve tuinen

Als hoveniersbedrijf sinds 1991 hebben we veel ervaring opgedaan met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van exclusieve tuinen. Bovendien zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van zwemvijvers, waarmee u de exclusieve uitstraling van uw tuin een flinke impuls geeft.

Bekijk ons portfolio om inspiratie op te doen voor uw eigen exclusieve tuin of neem contact met ons op om jouw wensen en ideeën te bespreken.

B0013662