Hoveniersbedrijf Apeldoorn

Gerealiseerde tuin in Apeldoorn door Bruggeman hoveniers, hoveniersbedrijf Apeldoorn

Hoveniersbedrijf Apeldoorn

Als hovenier in Heerde, met 30 jaar ervaring, worden we regelmatig gevraagd als hoveniersbedrijf Apeldoorn voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in Apeldoorn en omgeving.

Heb jij plannen voor een tuinrenovatie, of ben je de trotse eigenaar van een nieuwbouwwoning te Apeldoorn en moet de tuin nog volledig worden ontworpen en aangelegd? Bruggeman Hoveniers ontzorgt je hierin van ontwerp tot onderhoud.

Van tuinontwerp tot -aanleg en onderhoud

Ook jouw tuin verdient een geweldig ontwerp. Immers, de tuin is tegenwoordig het hele jaar door een belangrijke plek van de totale leefomgeving. Dat maakt het ontwerpen en aanleggen van een tuin tot een complexere klus dan vroeger. Hierin zit onze meerwaarde.

Wij hebben de kennis en het vakmanschap om je volledig te ontzorgen in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van jouw tuin. Tegen een kortere doorlooptijd en met VHG-garantiecertificaat.

Hoveniers Apeldoorn

Wij zijn sterk in alles wat nodig is om jouw tuinontwerp tot in de puntjes te realiseren. Zoals knusse veranda’s of buitenverblijven, prachtige zwemvijvers, stijlvolle sierbestrating en creatieve oplossingen op het gebied van hemelwaterinfiltratie.

Vooral op het gebied van beplanting maken we als hovenier het verschil. Wij weten welke bloemen en planten leiden tot de border die jij voor ogen hebt, hoe ze zich gedragen en op welke plekken ze moeten worden aangeplant voor het mooiste resultaat. Dit alles leggen we vast in jouw persoonlijke beplantingsplan.

Werkwijze tuinontwerp

Met de auto ben je ongeveer 25 minuten onderweg naar onze tuinontwerpstudio in Heerde.
Heb je liever dat we langskomen voor een kennismaking bij jou in Apeldoorn? Dit behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Dat geeft ons direct de gelegenheid een kijkje te nemen in jouw tuin. Bovendien krijgen we een beeld van de woning en de omgeving waarin deze staat. Belangrijk, want de tuin moet hier een logische aansluiting op zijn. Net als op jouw smaak en interesses. Daarom nemen we écht de tijd om jou en jouw ideeën voor de tuin te leren kennen.

Vervolgens maken we de vertaalslag naar tuinontwerp dat volledig aan jouw wensen voldoet. Ook in 3D, indien gewenst. Dit tuinontwerp presenteren wij je graag in onze tuinontwerpstudio in Heerde, op ongeveer 20 kilometer afstand van Apeldoorn. Hier hebben we alles tot onze beschikking om jouw tuinontwerp tot leven te laten komen.

Inspiratie voor jouw tuin in Apeldoorn?

Benieuwd naar een impressie van ons werk? Neem dan een kijkje op onze pagina tuininspiratie. Wil je liever direct in contact komen met onze hoveniers om de plannen voor jouw tuin door te spreken? Neem contact op.

Inspiratie nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar