Witte borders voor een mediterraan effect in Wapenveld

Witte borders voor een mediterraan effect in Wapenveld

Een klein stukje Ibiza in Wapenveld. Dat kan met recht gezegd worden van deze zonnige, mediterrane tuin in Wapenveld. De inspiratie vormden de olijfboom, vijgenboom en druivenstruik die de bewoners graag wilden behouden.

De kern van het ontwerp is de favoriete zitplaats van de bewoners. Bij binnenkomst in de tuin, via een pad van gebakken klinkers valt hier direct het oog op. Het terras wordt omringd door meerdere verhoogde bloembakken. De bloembakken, opgetrokken uit witte betonelementen, zijn gevuld met groen als lavendel, Rozemarijn en gamander.

Shutters en beukenhaag voor meer privacy

Houten shutters vormen de achterwand van deze zonnige buitenzithoek. Achter één van de wanden loopt een verrassend pad, op basis van split. Men krijgt toegang tot het pad door onder de toog van de druivenstruik door te lopen. Het pad wordt van de buitenwereld afgeschermd door een mooie, volle beukenhaag. Zowel de haag als de shutters creëren de nodige privacy, want de tuin ligt aan de voor- en zijkant van de woning en heeft daarom wat extra beschutting nodig.

Ibiza-sfeer

De beplanting, tegelkeuze en shutters ademen een mediterrane sfeer. Echte Ibiza-sfeer in een zonovergoten tuin in Wapenveld die je de waan van de dag even doet vergeten. Op vakantie in eigen achtertuin.

Soort tuin

Mediterraans

Plaatsnaam

Wapenveld

Grootte

135 m2

Highlights
  • Luxe extra terras
  • Meerpalen

Dit wil ik ook!

Laat je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend contact met je op!

Contact opnemen