Terug naar overzicht

Plannen voor een nieuwe tuin maak je nu!

Het jaar is nog maar net begonnen en het voorjaar lijkt nog ver weg, maar de tijd gaat vaak sneller dan je denkt. Maak daarom nu al plannen voor de tuin, zodat je er straks volop van kunt genieten.

Door hem nu al een goede opknapbeurt te geven, is de tuin helemaal naar wens als straks de lente aanbreekt. Zo hoef je niets van het buitenseizoen te missen. Bruggeman Hoveniers helpt je graag bij alle voorbereidingen.

Wees de lente voor

Een tuinverbouwing, tuinonderhoud, nieuwe tuinmeubels of een compleet andere inrichting: het is iets waar de meesten zich pas mee bezig houden in de lente. De dagen worden langer en dat nodigt meer en meer uit om in de tuin te gaan genieten. Dit maakt dat hoveniers vaak overvolle agenda's hebben in dit seizoen, waardoor het lastig is om in het voorjaar een afspraak te maken.

Onze tip: wees de lente voor. Bruggeman Hoveniers werkt het hele jaar door en kan jou ook 's winters helpen jouw tuin voorjaarsproof te maken. Zo weet je zeker dat jouw tuin er op tijd naar wens bijligt. Bovendien: door 's winters de tuin onder handen te laten nemen, heb je geen last van de werkzaamheden. Terwijl jij er binnen comfortabel en warm bijzit, gaan wij buiten aan de slag. Heerlijk!

Van tuinontwerp tot tuinrenovatie

Dus is jouw tuin toe aan een nieuw ontwerp, een uitgebreide renovatie, een andere inrichting of een grondige onderhoudsbeurt? Stel het niet langer uit en neem contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en ideeën.

Een nieuw terras, een knusse veranda, een kleurrijke border, een natuurlijke zwemvijver: onze ontwerpers en hoveniers kunnen het allemaal voor je regelen. We geven jouw tuin de aandacht die hij verdient, zodat jij er het hele jaar van kunt genieten. En heel wat jaren erna. Bekijk onze diverse tuinstijlen en raak geïnspireerd!

Tuinideeën opdoen

Begin het maken van jouw plannen met het opdoen van tuinideeën. Ter inspiratie hebben we mooie projecten voor jou verzameld. Ga je voor een strakke, moderne tuin? Exclusief? Of juist landelijk? Bekijk onze tuininspiratie en maak nu plannen voor je tuin.