Terug naar overzicht

Ontdek de voordelen van een hovenier

De tuin heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een belangrijke plek van het huis. Daarom is ook de inrichting en uitstraling van de tuin belangrijker geworden.

Wij hebben de kennis en het vakmanschap in huis om je hierin volledig te ontzorgen. Werd er vroeger vooral naar de tuin gekeken, tegenwoordig wordt er een groot deel van het jaar in geleefd. De tuin is een plek geworden om vrienden te ontvangen, met elkaar te eten en tot in de late uurtjes na te tafelen. Die andere beleving van de tuin maakt dat er een enorme vraag is naar buitenverblijven, tuinmeubelen die 's avonds buiten kunnen blijven staan, sfeervolle verlichting en andere artikelen die zorgen voor meer comfort, sfeer en beschutting.

Tuin ontwerpen en aanleggen

Dat maakt het ontwerpen en aanleggen van tuinen complexer. Hierin zit hem onze meerwaarde. Wij zijn in staat om jouw tuin volledig op jouw wensen af te stemmen, ongeacht de vorm en de beschikbare ruimte. We beschikken over de ervaring en het juiste gereedschap om het werk goed te kunnen doen tegen een kortere doorlooptijd. Daarbij kijken we naar het grote plaatje, omdat alles met elkaar samenhangt. Zo houden we rekening met de looplijnen en letten we bij het creëren van een zithoek ook op het uitzicht vanaf die zithoek. Zo maken we de tuin niet alleen mooi, maar ook heel functioneel voor de lange termijn.

Beplanting

In een mooie tuin hoort natuurlijk mooie beplanting. We zien de vraag hiernaar gestaag toenemen als tegenreactie op de bestratingstrend van de laatste jaren. Meer groen betekent dat regenwater makkelijker weg kan lopen. Bovendien is de tuin koeler bij warm weer. Op het gebied van beplanting maken we als hovenier het verschil. Wij weten hoe de voor jou tuin geselecteerde planten zich gedragen, hoe groot ze worden, op welke plekken ze moeten worden aangeplant en voor welke sfeer ze zorgen.

Kortom: we stellen alles in dienst van een mooie tuin, waar jij je volledig in thuis voelt. Profiteer ook van kennis, vakmanschap en volledige ontzorging. Bezoek onze ontwerpstudio voor deskundig advies en laat jouw ideeën tot leven komen.