Terug naar overzicht

Insectenhotel cadeau bij oplevering nieuwe tuin

De oplevering van een nieuwe tuin is natuurlijk reden voor een feestje. Alleen gaat dat even anders dan gebruikelijk, gezien de huidige omstandigheden.

Omdat wij onze klanten niet persoonlijk de hand kunnen schudden om ze te feliciteren met hun nieuwe tuin, willen we ze graag verrassen met een leuk cadeau waarmee de natuur geholpen wordt.

Met dit insectenhotel hopen we dat, naast onze klanten, ook diverse insecten zich thuis gaan voelen in de nieuwe tuin. Door het hotel in de tuin op te nemen, worden diverse insecten aangetrokken, zoals vlinders, bijen en lieveheersbeestjes, die het hotel bijvoorbeeld gebruiken om te overwinteren. Dat maakt van de tuin een levende tuin, waarin je de natuur kunt horen, ruiken, zien en proeven en het goed toeven is voor mens en dier. Daar zijn wij bij Bruggeman Hoveniers een groot voorstander van.

We hebben al veel klanten blij mogen maken met een insectenhotel, waar we mooie reacties voor terugkregen. Het doet ons goed te zien dat velen er een mooi plekje voor hebben uitgezocht in de tuin. Heb je vragen over het gebruik van het hotel? Neem dan gerust contact met ons op.