Terug naar overzicht

Groene aanslag? Zo krijg je je bestrating weer schoon

Ziet jouw bestrating er groen uit? Grote kans dat je niet voor deze kleur hebt gekozen toen je de bestrating uitzocht. Ontdek hoe je jouw bestrating weer terug krijgt in de originele staat.

Toch zijn tegels en klinkers na de winter vaak groengekleurd door aanslag van bijvoorbeeld mos en algen. Met een onderhoudsbeurt breng je jouw bestrating weer terug in originele staat en kun je er met het mooie weer straks volop van genieten.

Om de rest van het jaar te kunnen profiteren van een schoon terras is het zaak om bijtijds onderhoud uit te voeren. Het beste moment om bestrating te reinigen is direct na de winter, voordat de tuinmeubels weer naar buiten kunnen.

Geen hoge druk of schoonmaakazijn

Voor een goede onderhoudsbeurt heb je de juiste techniek en hulpmiddelen nodig, zodat je het terras tijdens het schoonmaken niet beschadigt. Veelgehoorde oplossingen om groene aanslag te verwijderen zijn het gebruik van een hogedrukreiniger of schoonmaakazijn. We raden dit echter af. De krachtige straal van de hogedrukreiniger en het zuur van het azijn beschadigen namelijk de bestrating en verkorten de levensduur.

Wij reinigen bestrating met een gepatenteerde borsteltechniek, waarmee jouw terras of oprit er weer als nieuw uitziet.

Innovatieve manier om bestrating schoon te maken

Tijdens onze onderhoudswerkzaamheden maken we de verharding schoon met een innovatieve, gepatenteerde reinigingsmethode van Terrazza MC. Met een gepatenteerde borsteltechniek reinigen we het oppervlak en verwijderen we vervuiling uit de voegen, zonder de bestrating zelf aan te tasten. Zo ben je verzekerd van een fraai aanzicht en een optimale levensduur. Deze methode is geschikt voor alle typen bestrating en vervuiling, en ook voor het verwijderen van cementsluiers en het reinigen van vlonders.

Zo reinigen we verharding: bekijk de video

Hulp nodig?

Wil jij de tuin er mooi bij hebben liggen in de lente en is de bestrating toe aan onderhoud? Wij voeren dit graag voor je uit. Neem contact met ons op voor een afspraak.