Zakelijke markt

bedrijfstuin zakelijke markt binnentuin met waterornament

De mooiste tuinen voor de zakelijke markt

Zoals we ons met hart en ziel inzetten voor particuliere tuinen, zo doen we dat evengoed voor bedrijfstuinen van bijvoorbeeld zorgcomplexen en kantoorpanden.

Zowel voor het ontwerp als voor de aanleg en het onderhoud van de tuinen. Onze hoveniers geven al hun energie voor een representatieve tuin, die aansluit bij de identiteit van de organisatie.

Ontwerpen en aanleggen van bedrijfstuinen

Het buitenterrein van een organisatie is vaak het eerste waar klanten, leveranciers en bezoekers mee in aanraking komen. Hét visitekaartje van het bedrijf dus. Daarom dient een bedrijfstuin dátgene uit te stralen wat je als organisatie wilt uitstralen. Zoals professionaliteit en vertrouwen.

Daarnaast zorgt een mooie tuin voor een prettige werkomgeving, wat kan bijdragen aan de gezondheid van medewerkers en het terugdringen van ziekteverzuim, zo wijst onderzoek uit. Wij zetten ons graag in voor zo’n tuin.

Dat begint met een goede kennismaking, waarin we de tijd nemen om jouw organisatie – en alles wat hierin belangrijk wordt gevonden – te leren kennen. Deze inventarisatie vormt het vertrekpunt van een mooi en functioneel tuinontwerp dat we tot in de puntjes ten uitvoer brengen.

Resultaat: een tuin die het karakter van de organisatie versterkt en een positieve indruk achterlaat bij bezoekers. Een tuin waarvan we bovendien het volledige onderhoud kunnen verzorgen, zodat de organisatie zich kan focussen op de kerntaken.

Ontwerpen en aanleggen van instellingstuinen

Ook met instellingstuinen hebben we veel ervaring. Wij werken regelmatig voor diverse gemeentelijke instellingen, voor wie we tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Zo hebben wij onder andere een bewegingstuin aangelegd voor een verzorgingshuis en zijn we verantwoordelijk voor een belevingstuin voor mensen met een meervoudige beperking.

Uitdaging hierbij is om een tuin te ontwikkelen, die naast een esthetische ook een therapeutische functie heeft. Bij Bruggeman Hoveniers weten we welk effect de natuur kan hebben op het welzijn. Die kennis staat altijd aan de basis van de te maken ontwerpkeuzes.

VCA certificering

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom is Bruggeman Hoveniers een VCA-gecertificeerd bedrijf, wat jou de garantie geeft dat we altijd veilig, gezond en duurzaam te werk gaan.

VCA Bruggeman Hoveniers

Inspiratie nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar