Waterpartijen: breng jouw tuin tot leven

Waterpartijen: breng jouw tuin tot leven

Water is de bron van het leven. Een waterpartij in de tuin zorgt voor rust en haalt de natuur dichterbij. Door het jaar heen ontwikkelt de waterpartij zich met de seizoenen mee en trekt het verschillende diersoorten aan. Bovendien kan een waterpartij toegepast worden in iedere tuin: modern en authentiek, groot en klein.

Waterornamenten

Waterornamenten zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. Natuurlijk vormgegeven of juist strak en modern. Denk bijvoorbeeld aan waterschalen met een moderne of rustieke vormgeving. Waterschalen zorgen voor een ontspannen sfeer in jouw tuin en vormen een ideale drinkplaats voor vogels. Of kies je liever voor een waterfontein voor een ontspannend, kabbelend geluid? Het ontwerp en de grootte is eenvoudig af te stemmen op jouw wensen. Welk waterelement je ook kiest, wij zorgen voor een optimale plaatsing en aankleding in jouw tuin.

Waterornamenten in allerlei soorten en maten
Waterfontein voor een ontspannend, kabbelend geluid

Watervallen en beeklopen

Beeklopen en watervallen zijn een goed voorbeeld van water als onmisbaar element in de natuur. Maak van uw tuin een beleving met een uniek ontworpen waterval of beekloop, inclusief beplantingsplan. Geniet van het kabbelende water en de eigen flora en fauna. Het ontwerpen van een waterval of beekloop vraag om expertise, voor een echt natuurlijke look. Wij hebben die expertise in huis.

Beekloop is een onmisbaar element in de natuur

Vijvers

Een onmisbare klassieker binnen de waterpartijen is de vijver. Dit veelzijdige waterelement past in iedere tuin en is vaak de blikvanger van de tuin. Er zijn allerlei ontwerpen mogelijk, zoals een moderne verhoogde vijver of een natuurlijke bosvijver. Bij het ontwerp komt vaak veel kijken, zoals de plaatsing, beplanting en gebruikte materialen. Wij denken graag met je mee voor deze prachtige toevoeging in jouw tuin.

Zwemvijvers

Wil je in de zomer een frisse duik nemen, dan is een zwemvijver een unieke toevoeging aan jouw tuin. Een zwemvijver is de combinatie van een vijver met een zwembad. Het zachte zwemwater wordt op natuurlijke wijze gezuiverd, door middel van planten en bacteriën. Er komen dus geen chemicaliën aan te pas, terwijl het water heerlijk schoon is. Een zwemvijver kan dienen als natuurlijke oase of moderne ontspanning, maar ook als trainingsbad. Er zijn zelfs zwemvijvers waar ‘s winters op geschaatst kan worden. Het ontwerpen van een zwemvijver is echt maatwerk wat we samen met jou gaan realiseren.
Zwemvijver: een combinatie van vijver en zwembad

Ontdek jouw mogelijkheden

Wil jij een waterpartij in jouw tuin? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een eigen, uniek waterelement.

Bezoek onze ontwerpstudio

en laat jouw ideeën tot leven komen