Tuinontwerp

Tuinontwerp laten maken

Een tuin waarin jij je thuis kunt voelen, het valt of staat bij een goed tuinontwerp, waarin rekening is gehouden met al jouw wensen en ideeën. Als het op ontwerpen aankomt, maken we bij Bruggeman Hoveniers het verschil. Dat heeft alles te maken met onze creativiteit en vakkundigheid, maar vooral met de passie die we erin stoppen. Want met passie maak je de mooiste dingen.

Een goed tuinontwerp begint met een goede kennismaking. Daarom nemen wij de tijd om jou en jouw ideeën te leren kennen. Wat is jouw smaak? Welke hobby’s en interesses heb je? Waar gebruik je de tuin het liefst voor? Al die zaken zijn bepalend voor het ontwerp dat er moet komen. Daarom komen we het liefst bij je langs. Om een goed beeld van jou te krijgen, maar ook om een indruk te krijgen van jouw woning en de omgeving waarin deze staat. De tuin moet hier een logisch onderdeel van worden; het totaalplaatje moet kloppen. Ben je de trotse eigenaar geworden van een nieuwbouwwoning en is er daarom nog geen tuin? Dan ben je ook van harte welkom in onze tuinontwerpstudio om de mogelijkheden te bespreken.

Een goed ontwerp begint in je hoofd, niet in een computer. De inventarisatie van al jouw wensen en eisen inspireert ons direct tot het maken van een aantal schetsen, waarmee we richting geven aan het uiteindelijke concept. Voelen de schetsen goed? Dan maken wij de vertaalslag naar een volledig uitgewerkt ontwerp in 2D of in 3D, selecteren we materialen en stellen we een offerte op. Dit concept presenteren wij jou in onze ontwerpstudio, waarin we alles tot onze beschikking hebben om het ontwerp op een goede manier over te brengen.

Tuinontwerp grasmaaien - Bruggeman Hoveniers

Voorbeelden van tuinontwerpen

Omdat we ons al sinds 1991 met dit mooie vak mogen bezighouden, hebben wij heel wat mensen blij gemaakt met een mooie tuin. Al met al goed voor een uitgebreid portfolio, waar we best een beetje trots op zijn. Deze bonte verzameling aan verschillende ontwerpen onderstreept onze diversiteit. Bewijst dat we inzetbaar zijn voor zeer uiteenlopende opdrachten met heel verschillende budgetten. Van voor- tot achtertuinen, klein of groot, we stoppen er graag onze creativiteit in door er een mooi ontwerp voor te maken. Benieuwd naar wat we tot nu toe gemaakt hebben? Ga naar onze inspiratiepagina.

Tuinontwerp met een zwemvijver

Enthousiast worden we van een tuinontwerp met een zwemvijver: een zwembad met de natuurlijke uitstraling van een vijver. Onze jarenlange ervaring met deze baden, gecombineerd met onze eigen passie ervoor, hebben ons specialist gemaakt in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van zwemvijvers. Drie van onze zwemvijvers zijn zelfs genomineerd voor ‘zwemvijver van het jaar’. Met ons eigen zwemvijverlabel gardenSwimm zijn we in het hele land de meest toonaangevende producent van deze prachtige baden.

Tuinontwerp

Bezoek onze ontwerpstudio

en laat jouw ideeën tot leven komen!

Bezoek onze ontwerpstudio

en laat jouw ideeën tot leven komen!