Boomverzorging

Bomen zijn belangrijke blikvangers. Ze zijn omvangrijker dan alle andere beplanting en vestigen dus direct de aandacht op zich. Dat maakt goede boomverzorging van essentieel belang. Bij Bruggeman Hoveniers zorgen we daarvoor. Wij bieden boomverzorging aan als een standaard dienst binnen onze onderhoudsabonnementen en –contracten.

Snoeiwerkzaamheden, rooien en kappen van bomen

Goede boomverzorging: het valt of staat bij goed snoeiwerk. Door een boom regelmatig te laten snoeien, verleng je namelijk de levensduur ervan. Immers, bij een pas gesnoeide boom valt er meer zonlicht op de takken, waardoor de boom zich beter kan ontwikkelen. Door dode of zwakke takken te verwijderen, blijft de boom bovendien mooier en gezonder. Ook wordt de bloei en vruchtvorming ermee gestimuleerd. De juiste timing is daarbij van cruciaal belang. Omdat deze per boom verschilt, is het verstandig om het snoeiwerk over te laten aan een professional, die weet wat het best is voor de bomen in jouw tuin. Dat geldt niet alleen voor het snoeiwerk, maar ook voor het kappen, het rooien, het frezen en alle andere werkzaamheden met betrekking tot boomverzorging. Op al die fronten heb je aan Bruggeman Hoveniers een betrouwbare, vakkundige partij bij wie de benodigde boomverzorging in goede handen is.

Boomverzorging snoeien - Bruggemanhoveniers

Vakkundige verzorging door een professionele boomspecialist

Een boom dient niet alleen om esthetische redenen verzorgd te worden. De juiste verzorging is ook vanuit veiligheid een onmisbare klus binnen het totale tuinonderhoud. Wie eigenaar is van een boom, heeft ook de verantwoordelijkheid hierover. En dús de plicht om hem de juiste verzorging te geven. Wij zorgen ervoor dat jij altijd aan je zorgplicht voldoet en dus nooit aansprakelijk gesteld kunt worden voor bijvoorbeeld de schade van een vallende tak. Daarvoor hebben wij een eigen boomcontroleur in dienst, die de certificaten op zak heeft om iedere boom de juiste verzorging te geven en hem te beoordelen op veiligheid.

Bart Brummel, Boomverzorger

Bart Brummel
Specialist

Wist je dat…
je verplicht bent je bomen
te (laten) snoeien?

Wij ontzorgen je graag.

ACTIE

Wist je dat je verplicht bent je bomen te (laten) snoeien? Wij ontzorgen je graag

Bekijk aanbieding