Tuinonderhoud

Een mooi ontworpen en aangelegde tuin verdient het juiste onderhoud. Immers, goed onderhoud is een essentiële voorwaarde voor een tuin die het hele jaar door mooi blijft. Vooral omdat een pas aangelegde tuin nog niet direct volwassen is, maar met het juiste onderhoud naar volwassenheid begeleid moet worden. Dat zorgt ervoor dat je jaren plezier hebt van jouw tuin en eruit haalt wat erin zit. Bij Bruggeman Hoveniers verzorgen wij dit onderhoud graag voor je. Tot in de puntjes.

Snoeien, bemesten, onkruid verwijderen: alles wat jouw tuin nodig heeft!

Of je nou een grote of een kleine tuin hebt, iedere tuin heeft verzorging nodig. Welke verzorging? Dat verschilt per tuin. Maar het resultaat is bij ons in alle gevallen hetzelfde: een tuin die het hele jaar lang mooi blijft. Door een onderhoudsabonnement af te sluiten, regel je dat we op jaarlijkse basis langskomen voor een grondige voor- of najaarsbeurt. Of twee keer per jaar voor beide beurten, als dat nodig en gewenst is. We bepalen per tuin de meest geschikte maand om langs te komen.

Tijdens onze bezoeken brengen we jouw volledige tuin op orde met alle noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden. Die werkzaamheden delen we op in drie verschillende categorieën: jaarlijks onderhoud, regulier onderhoud en boomverzorging. Bij jaarlijks onderhoud moet je denken aan seizoensgebonden werkzaamheden – zoals snoeien en bemesten – en het knippen van hagen. Regulier tuinonderhoud omvat werkzaamheden als het onkruidvrij houden van borders en het maaien van het gazon. Al die werkzaamheden worden uitgevoerd door jouw vaste hovenier, zodat de betrokkenheid met jouw tuin en de aansluiting met jouw wensen optimaal blijven. Uiteraard nemen we na afloop het groenafval met ons mee; we laten jouw tuin altijd opgeruimd achter.

Tuinonderhoud planten - Bruggeman Hoveniers

Tuinonderhoudscontract

 Wie volledig ontzorgd wil worden in het onderhoud van de tuin heeft ook de mogelijkheid een tuinonderhoudscontract af te sluiten. In dit contract spreken we duidelijk af welke werkzaamheden met welke frequentie worden verricht, op basis van vaste prijsafspraken. Hiermee ben je verzekerd van een tuin die er altijd perfect bijligt, zonder dat je er zelf omkijken naar hebt. Geïnteresseerd in een specifieke prijsopgaaf van jouw eigen tuinonderhoudscontract? Neem dan contact met ons op.

Tuinonderhoud

Deskundig advies voor de aanleg

van jouw droomtuin?

Bezoek onze ontwerpstudio

en laat jouw ideeën tot leven komen!

Bezoek onze ontwerpstudio

en laat jouw ideeën tot leven komen!