Tuininspiratie

Omdat we al sinds 1991 in het vak zitten, hebben we flink wat ervaring opgebouwd met datgene wat we het liefst doen: ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Dat heeft geleid tot een – al zeggen we het zelf – mooi portfolio van tuinen, waar we best een beetje trots op zijn. Een bonte verzameling van allerlei projecten: van groot tot klein, van voor- tot achtertuinen, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij geloven hiermee een mooie afspiegeling te laten zien van onze creativiteit, diversiteit en bovenal: liefde voor het vak. Bekijk onze fotogalerij en oordeel zelf.

Foto’s van tuinontwerpen ter inspiratie

Wat we voor jóúw tuin kunnen betekenen? Daarover gaan we graag met je in gesprek. Waarbij we het liefst even langskomen om direct een goed beeld te krijgen van jouw tuin, uiteraard geheel vrijblijvend. Ben je op voorhand benieuwd naar wat we in huis hebben? Scroll dan eens door onze fotogalerij. Hier krijg je een goede impressie van wat we voor jou kunnen betekenen. Bovendien doe je er inspiratie mee op voor jouw eigen tuin en kom je misschien wel op nieuwe ideeën.

Bezoek onze ontwerpstudio

en laat jouw ideeën tot leven komen!

Dit is waar we

Sterk in zijn

Tuinontwerp

Een mooie tuin valt of staat bij een goed tuinontwerp. Als het op ontwerpen aankomt, maken we bij Bruggeman Hoveniers het verschil.

Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin doen we altijd vanuit dezelfde drive: we willen er iets moois van maken.

Tuinonderhoud

Een mooie tuin verdient het juiste onderhoud. Immers, goed onderhoud is een essentiële voorwaarde voor een tuin die het hele jaar door mooi blijft.

Zwemvijvers

Zwemvijvers, ze zijn één van onze grootste passies. En gelukkig, ze winnen aan steeds meer populariteit, waardoor wij er veel ervaring mee hebben opgebouwd.

Bezoek onze ontwerpstudio

en laat jouw ideeën tot leven komen