Tuininspiratie

Omdat we al sinds 1991 in het vak zitten, hebben we flink wat ervaring opgebouwd met datgene wat we het liefst doen: ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Dat heeft geleid tot een – al zeggen we het zelf – mooi portfolio van tuinen, waar we best een beetje trots op zijn. Een bonte verzameling van allerlei projecten: van groot tot klein, van voor- tot achtertuinen, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij geloven hiermee een mooie afspiegeling te laten zien van onze creativiteit, diversiteit en bovenal: liefde voor het vak. Bekijk onze fotogalerij en oordeel zelf.

Tuinontwerpen voor grote en kleine tuinen en alles er tussenin

Een tuin waarin jij je thuis voelt, dat is wat we voor jou willen betekenen. Dat laten we niet afhangen van de omvang van jouw tuin of budget. Als de mogelijkheden beperkt zijn, komt het aan op de creativiteit van de hovenier. Wij zetten ons in voor iedere soort opdracht, van klein tot groot. We leven ons in in jouw smaak, kijken praktisch naar waar de tuin voor gebruikt gaat worden en gaan efficiënt om met de beschikbare ruimte hiervoor.

Foto’s van tuinontwerpen ter inspiratie

Wat we voor jóúw tuin kunnen betekenen? Daarover gaan we graag met je in gesprek. Waarbij we het liefst even langskomen om direct een goed beeld te krijgen van jouw tuin, uiteraard geheel vrijblijvend. Ben je op voorhand benieuwd naar wat we in huis hebben? Scroll dan eens door onze fotogalerij. Hier krijg je een goede impressie van wat we voor jou kunnen betekenen. Bovendien doe je er inspiratie mee op voor jouw eigen tuin en kom je misschien wel op nieuwe ideeën.

Bezoek onze ontwerpstudio

en laat jouw ideeën tot leven komen!

Bezoek onze ontwerpstudio

en laat jouw ideeën tot leven komen!