Tuinaanleg Hattem

Tuinaanleg Hattem in mediterraanse stijl

Tuinaanleg Hattem

Als hovenier in Heerde worden we vaak gevraagd voor tuinaanleg in Hattem en omgeving. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het aanleggen en ontwerpen van tuinen.

Of je nou op zoek bent naar een compleet tuinontwerp of enkel de uitvoering van jou eigen ideeën, je bent bij ons aan het juiste adres. Onze ontwerpers en hoveniers ondersteunen je bij elke stap en helpen je graag met raad en daad.

Tuininrichting

Het kan natuurlijk zijn dat je al wel ideeën hebt over de stijl van jouw nieuwe tuin maar nog twijfelt over de inrichting ervan.

Omdat wij over specialisten beschikken voor iedere fase, van ontwerp tot aanleg én natuurlijk onderhoud, kunnen wij je helpen met inspiratie en voorbeelden.

Zo hebben we uitgebreide ervaring met het plaatsen van mooie veranda’s en buitenverblijven, fijne zwemvijvers of bijvoorbeeld stijlvolle bestrating.

Daarnaast kunnen we ook assisteren met technische en praktische uitdagingen zoals hemelwaterinfiltratie of bijvoorbeeld een beplantingsplan dat past bij jouw levensstijl. We helpen je dan met advies over plaatsing, verzorging of bijvoorbeeld over combinaties met andere elementen in jouw tuin.

Tuinrenovatie Hattem

Is jouw tuin wel toe aan een opknapbeurt? Ook dan ben je bij ons aan juiste adres. Je kunt natuurlijk bij ons langskomen (het is nog geen kwartier rijden vanaf Hattem!) maar het bij voorkeur komen onze specialisten bij jou langs.

Voor jou wel zo makkelijk, want dan hoef je nergens naartoe, bovendien geeft het ons de gelegenheid rond te kijken in jouw tuin. Zo krijgen we een goed beeld van de omgeving en natuurlijk het huis waar de tuin bij hoort. Belangrijk, want de tuin moet hier een logische aansluiting op zijn.

Samen met jou

Onze ontwerpers gaan met jou in gesprek om jouw wensen te bespreken. Zo kunnen we een tuin ontwerpen die bij jou past. Indeling, stijlelementen, beplanting, kleur, bloeitijd, er is geen factor waar wij niet mee kunnen werken. Zo proberen wij een ontwerp te maken dat perfect past bij jouw leven.

We kunnen het ontwerp ook voor je uitwerken in 3d. We nodigen je dan uit bij onze showroom in Heerde (op ongeveer 10 kilometer vanaf Hattem). Hier geven we je een virtuele rondleiding door jouw nieuwe tuin. Dat is niet alleen leuk maar zo weet je precies waar je aan toe bent. Wel zo prettig.

Tuinaanleg voorbeelden

Op zoek naar inspiratie? Niks zo leuk als rondkijken in andermans tuin om ideeën op te doen. Neem daarom eens een kijkje op onze inspiratiepagina boordevol leuke voorbeelden en suggesties.

Heb je een tuin in Hattem?

En is die wel toe aan een nieuw jasje? Wil je eens langskomen in onze ontwerpstudio? Of heb je simpelweg een vraag?

Onze specialisten staan je graag te woord. Je kunt ons bellen of een E-mail sturen. Onze adresgegevens kun je vinden op de contactpagina. Liever een berichtje sturen? Dat kan natuurlijk ook – vul het formulier onderaan deze pagina in en wij komen er zo snel mogelijk op terug!