Ons team

Maak kennis met onze

specialisten

 • Marnick van Wendel - Hovenier

  Marnick van Wendel

  Hovenier

  In september 2020 is Marnick van Wendel begonnen bij ons als hovenier, na reeds een aantal jaren ervaring op te hebben gedaan bij een ander hoveniersbedrijf.

  Marnick gaat nog een dag in de week naar het Aeres College in Emmeloord om daar zijn diploma te halen voor niveau 4. Marnick weet van aanpakken en werkt zowel in de aanleg als het onderhoud mee.

 • Gerben Bosman

  Gerben Bosman

  Hovenier

  Sinds maart 2020 is Gerben Bosman ons team komen versterken. Gerben heeft de opleiding tot hovenier gevolgd en tot 2020 was hij op een boomkwekerij werkzaam. Voor ons bedrijf een mooie aanvulling om iemand met zoveel kennis van bomen in ons team te hebben. Gerben werkt hoofdzakelijk mee in de aanleg, maar voert soms ook onderhoudswerkzaamheden uit zoals hagen knippen en snoeien.

 • team bruggeman hoveniers wiljan bruggeman

  Wiljan Bruggeman

  Oprichter en tuinontwerper

  Wiljan is oprichter en eigenaar van het hoveniersbedrijf. Hij is uw eerste aanspreekpunt m.b.t. het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Hij maakt alle ontwerpen zelf, doet de calculatie en spreekt met u alles door m.b.t. de aanleg. Wiljan’s grootste passie blijft het groen.

 • Gerbert vd Stege Bruggeman Hoveniers

  Gerbert vd Stege

  hovenier

  In dienst sinds 2002 als vakbekwaam hovenier. Gerbert is allround, maar werkt hoofdzakelijk in de aanleg. Gerbert heeft zich gespecialiseerd in de aanleg van zwemvijvers.

 • Mieke Bruggeman van Bruggeman Hoveniers

  Mieke Bruggeman

  Administratie

  Partner van Wiljan en vanaf het begin betrokken bij alle administratieve werkzaamheden. O.a. de boekhouding, personeelszaken, telefoon, correspondentie, website en pr-werkzaamheden.

 • Gerben Dalhuisen - Bruggeman Hoveniers

  Gerben Dalhuisen

  hovenier

  Bij ons in dienst sinds 1999. Ook Gerben is in het onderhoud werkzaam. Gerben is vakbekwaam hovenier en werkt al vanaf het begin in het onderhoud. Het werken tussen het groen heeft zijn voorkeur.

 • Arjen van Tongeren, hovenier

  Arjen van Tongeren

  hovenier

  Na al een stage bij ons gedaan te hebben, is Arjen van Tongeren op 1 september 2017 bij ons in dienst gekomen. Arjen heeft zijn opleiding tot vakbekwaam hovenier afgerond en is zowel in de aanleg als in het onderhoud werkzaam. Die afwisseling vindt hij ook leuk. Zo kom je in veel verschillende tuinen. Ook het werken met machines vindt hij mooi.

 • Hovenier Maikel Top - Bruggeman Hoveniers

  Maikel Top

  hovenier

  Maikel is vakbekwaam hovenier en in dienst sinds 2004. Maikel werkt het meest in de aanleg, maar ondersteunt ook bij het geven van de voor- en najaarsbeurten. Daarnaast is Maikel gespecialiseerd in boomklimmen/snoeien en is opgeleid tot erkend boomcontroleur.

 • Bart Brummel, Boomverzorger

  Bart Brummel

  hovenier

  Vanaf maart 2017 is Bart Brummel werkzaam als vakbekwaam hovenier. Bart had ook al stage bij ons gelopen en kende de werkwijze. Bart houdt van buiten werken en daarom heeft hij voor het hoveniersvak gekozen. Hij vindt zowel de aanleg als het onderhoud leuk en dat maakt het werk ook afwisselend. Het mooiste moment van de aanleg is als de beplanting geplant wordt.

 • Jan Brummel, hovenier

  Jan Brummel

  hovenier

  In dienst sinds 2001. Jan is vakbekwaam hovenier. Hij werkt hoofdzakelijk in het onderhoud, dat heeft ook zijn liefde. Hij heeft grote kennis van het snoeien en het bemesten van de tuin. Met hem heeft u echte onderhoudsspecialist in uw tuin, waarmee u goed kunt overleggen.

 • Rik Dingerink, hovenier

  Rik Dingerink

  hovenier

  Rik is onze nieuwste collega sinds maart 2019. Rik is een echte Allround Hovenier en van alle markten thuis. Rik is voornamelijk werkzaam in de aanleg maar springt ook bij in het onderhoud. Voor het bouwen van veranda’s, tuinhuizen, poolhouses en andere bouwkundige voorzieningen draait hij zijn hand niet om. Daarnaast staat Rik Wiljan bij op kantoor en biedt hij ondersteuning in de contacten met u als klant.

 • Wietze Huisman, assistent hovenier

  Wietze Huisman

  Hovenier

  Met ingang van 3 september 2019 is Wietze bij ons in dienst als assistent hovenier. Wietze heeft het roer omgegooid en is sinds 2018 werkzaam in groen. Hij volgt nog 1 dag in de week de opleiding tot hovenier. Op dit moment is hij het meest te vinden in het tuinonderhoud. Na hoofdzakelijk in bedrijfstuinen werkzaam te zijn geweest bij zijn vorige werkgever, vindt hij het nu prachtig om het fijne hovenierswerk te mogen doen.

Dit is waar we

sterk in zijn

Tuinontwerp

Een mooie tuin valt of staat bij een goed tuinontwerp. Als het op ontwerpen aankomt, maken we bij Bruggeman Hoveniers het verschil.

Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin doen we altijd vanuit dezelfde drive: we willen er iets moois van maken.

Tuinonderhoud

Een mooie tuin verdient het juiste onderhoud. Immers, goed onderhoud is een essentiële voorwaarde voor een tuin die het hele jaar door mooi blijft.

Zwemvijvers

Zwemvijvers, ze zijn één van onze grootste passies. En gelukkig, ze winnen aan steeds meer populariteit, waardoor wij er veel ervaring mee hebben opgebouwd.