Ons team

Maak kennis met

Onze specialisten

Oprichter en tuinontwerper

Wiljan Bruggeman

Wiljan is oprichter en eigenaar van het hoveniersbedrijf. Hij is uw eerste aanspreekpunt m.b.t. het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Hij maakt alle ontwerpen zelf, doet de calculatie en spreekt met u alles door m.b.t. de aanleg. Wiljan’s grootste passie blijft het groen.

Hovenier

Gerben Bosman

Sinds maart 2020 is Gerben Bosman ons team komen versterken. Gerben heeft de opleiding tot hovenier gevolgd en tot 2020 was hij op een boomkwekerij werkzaam. Voor ons bedrijf een mooie aanvulling om iemand met zoveel kennis van bomen in ons team te hebben. Gerben werkt hoofdzakelijk mee in de aanleg, maar voert soms ook onderhoudswerkzaamheden uit zoals hagen knippen en snoeien.

Gerbert vd Stege Bruggeman Hoveniers

Hovenier

Gerbert vd Stege

In dienst sinds 2002. Begonnen als vakbekwaam hovenier en inmiddels voorman. Gerbert is allround maar werkt hoofdzakelijk in de aanleg. Zijn echte specialisatie is de aanleg en het onderhoud van zwemvijvers. Door zijn jarenlange ervaring en het up to date houden van kennis en kunde, mogen we Gerbert wel de zwemvijverspecialist noemen.

Mieke Bruggeman van Bruggeman Hoveniers

Administratie

Mieke Bruggeman

Partner van Wiljan en vanaf het begin betrokken bij alle administratieve werkzaamheden. O.a. de boekhouding, personeelszaken, telefoon, correspondentie, website en pr-werkzaamheden.

Gerben Dalhuisen - Bruggeman Hoveniers

Hovenier

Gerben Dalhuisen

Bij ons in dienst sinds 1999. Ook Gerben is in het onderhoud werkzaam. Gerben is vakbekwaam hovenier en werkt al vanaf het begin in het onderhoud. Het werken tussen het groen heeft zijn voorkeur.

Arjen van Tongeren, hovenier

Hovenier

Arjen van Tongeren

Na al een stage bij ons gedaan te hebben, is Arjen van Tongeren op 1 september 2017 bij ons in dienst gekomen. Arjen heeft zijn opleiding tot vakbekwaam hovenier afgerond en is zowel in de aanleg als in het onderhoud werkzaam. Die afwisseling vindt hij ook leuk. Zo kom je in veel verschillende tuinen. Ook het werken met machines vindt hij mooi. Arjen is ook gespecialiseerd in de aanleg van zwemvijvers.

Hovenier

Maikel Top

Maikel is vakbekwaam hovenier en in dienst sinds 2004. Maikel werkt het meest in de aanleg, maar ondersteunt ook bij het geven van de voor- en najaarsbeurten. Daarnaast is Maikel gespecialiseerd in boomklimmen/snoeien en is opgeleid tot erkend boomcontroleur. Verder is Maikel ook betrokken bij de aanleg en het onderhoud van zwemvijvers.

Bart Brummel, Boomverzorger

Hovenier

Bart Brummel

Vanaf maart 2017 is Bart Brummel werkzaam als vakbekwaam hovenier. Bart had ook al stage bij ons gelopen en kende de werkwijze. Bart houdt van buiten werken en daarom heeft hij voor het hoveniersvak gekozen. Hij vindt zowel de aanleg als het onderhoud leuk en dat maakt het werk ook afwisselend. Het mooiste moment van de aanleg is als de beplanting geplant wordt.

Jan Brummel, hovenier

Hovenier

Jan Brummel

In dienst sinds 2001. Jan is vakbekwaam hovenier. Hij werkt hoofdzakelijk in het onderhoud, dat heeft ook zijn liefde. Hij heeft grote kennis van het snoeien en het bemesten van de tuin. Met hem heeft u echte onderhoudsspecialist in uw tuin, waarmee u goed kunt overleggen.

Rik Dingerink, hovenier

Hovenier

Rik Dingerink

Rik is in 2019 bij begonnen als Allround Hovenier en inmiddels is hij doorgegroeid naar projectleider. Rik zit een aantal dagen op kantoor en houdt zich bezig met de werkvoorbereiding, planning en klantcontacten. Daarnaast werkt hij ook nog een aantal dagen buiten mee in de aanleg van tuinen.

Wietze Huisman, assistent hovenier

Hovenier

Wietze Huisman

Met ingang van 3 september 2019 is Wietze bij ons in dienst als assistent hovenier. Wietze heeft het roer omgegooid en is sinds 2018 werkzaam in groen. Hij volgt nog 1 dag in de week de opleiding tot hovenier. Op dit moment is hij het meest te vinden in het tuinonderhoud. Na hoofdzakelijk in bedrijfstuinen werkzaam te zijn geweest bij zijn vorige werkgever, vindt hij het nu prachtig om het fijne hovenierswerk te mogen doen.

Hovenier

Roy Grolleman

Roy Grolleman is bij ons in dienst gekomen in maart 2022. Hij heeft een opleiding tot hovenier gedaan en heeft na zijn opleiding ook als hovenier gewerkt. Toen het bedrijf waar hij werkte er mee stopte, heeft hij een aantal jaren iets anders gedaan.  Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en nu dus weer terug in het hoveniersvak. Roy kom je tegen in het onderhoud, de aanleg en is ook betrokken bij het onderhoud van zwemvijvers.

Administratief medewerker

Jorieke Dingerink

Jorieke Dingerink is sinds januari 2022 werkzaam bij ons. Voorheen was ze werkzaam in de gezondheidszorg als doktersassistente. Na een carrièreswitch ondersteunt ze nu Mieke op kantoor. Ze houdt zich onder andere bezig met administratie, boekhouding, en marketing.

Of kom langs in onze showroom

Onze specialisten helpen je graag!