Branchevereniging VHG

Branchevereniging VHG

Bruggeman Hoveniers is lid van branchevereniging VHG. Een vereniging van hoveniersbedrijven, gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen voor particulieren, bedrijven, instellingen en overheid.

Aangesloten bij VHG maken we ons met gezamenlijke kracht sterk voor een zo groen mogelijke samenleving. Met ons lidmaatschap borgen we bovendien de kwaliteit van onze diensten. We geven onze opdrachtgevers de aantoonbare zekerheid in zee te gaan met een betrouwbaar bedrijf met gunstige garantie- en consumentenvoorwaarden.

bruggeman hoveniers garantie voor kwaliteit door VHG branchevereniging

Inboetgarantie

Bij Bruggeman Hoveniers krijg je jouw tuin opgeleverd met een VHG-garantiecertificaat en een exemplaar van de algemene consumentenvoorwaarden, goedgekeurd door de Consumentenbond en gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Hiermee heb je de zekerheid dat jouw tuin op vakkundige wijze is aangelegd door een professioneel hoveniersbedrijf en dat eventuele fouten worden hersteld.

Zo kunt u rekenen op de zogenaamde inboetgarantie. Deze inboetgarantie regelt dat beplanting die tot een jaar na aanleg niet aanslaat, kosteloos wordt vervangen, als aan de gevraagde verzorging is voldaan.

Lees meer over branchevereniging VHG.

Inspiratie nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar