Artikelen

Artikelen

Onderwerpen

Terrras in mediterrane tuin
Een mediterrane tuin straalt sfeer, warmte en zomer uit. Wil je ook zo’n tuin en genieten van een blijvend vakantiegevoel? Lees verder voor inspiratie en creëer zelf het ultieme vakantiegevoel in jouw tuin.
artikel zo krijg je jouw bestrating weer schoon bruggeman hoveniers
Ziet jouw bestrating er groen uit? Grote kans dat je niet voor deze kleur hebt gekozen toen je de bestrating uitzocht. Ontdek hoe je jouw bestrating weer terug krijgt in de originele staat.
Landelijke tuin in Heerde
Een landelijke tuin verbindt jouw huis met het omringde landschap. Zoek je inspiratie om jouw natuurlijk omgeving letterlijk dichterbij huis te brengen? Wij delen graag een aantal tips.
Strakke zichtlijnen, moderne, duurzame materialen en onderhoudsarme beplanting. De strakke, moderne tuin wordt steeds populairder. Lees verder en raak geïnspireerd!
Plannen voor een nieuwe tuin maak je nú
Het jaar is nog maar net begonnen en het voorjaar lijkt nog ver weg, maar de tijd gaat vaak sneller dan je denkt. Maak daarom nú al plannen voor de tuin, zodat je er straks volop van kunt genieten.
Zo vul je de zorgplicht voor jouw bomen in
Regelmatig onderhoud houdt een boom gezond. Daarnaast is het uit oogpunt van veiligheid (zorgplicht) belangrijk om je bomen regelmatig te controleren en te snoeien.
Zo maak je je tuin herfstklaar: tuintips en -onderhoud
Met een grondige onderhoudsbeurt in het najaar maak je je tuin alvast klaar voor een goede start in het voorjaar en leg je de basis voor een mooie tuin in de volgende zomer.
5 tips voor een moderne tuin
Moderne tuinen zijn populair. Ze zien er strak uit, zijn overzichtelijk en eenvoudig te onderhouden. Maar hoe creëer je een moderne tuin? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij geven 5 tips.
Waarom een 3D tuinontwerp?
De tuin een zeer belangrijk onderdeel van de totale leefomgeving. Er gaat steeds meer aandacht uit naar het tuinontwerp. We geven je vijf redenen om te kiezen voor een 3D-tuinontwerp.