Artikelen

Artikelen

Een landelijke tuin aanleggen? Bekijk onze tips

Een landelijke tuin verbindt jouw huis met het omringde landschap. Zoek je inspiratie om jouw natuurlijk omgeving letterlijk dichterbij huis te brengen? Wij delen graag een aantal tips.

Groene aanslag? Zo krijg je je bestrating weer schoon

Ziet jouw bestrating er groen uit? Grote kans dat je niet voor deze kleur hebt gekozen toen je de bestrating uitzocht. Ontdek hoe je jouw bestrating weer terug krijgt in de originele staat.

Op zoek naar ideeën voor een strakke tuin?

Strakke zichtlijnen, moderne, duurzame materialen en onderhoudsarme beplanting. De strakke, moderne tuin wordt steeds populairder. Lees verder en raak geïnspireerd!

Plannen voor een nieuwe tuin maak je nú

Het jaar is nog maar net begonnen en het voorjaar lijkt nog ver weg, maar de tijd gaat vaak sneller dan je denkt. Maak daarom nú al plannen voor de tuin, zodat je er straks volop van kunt genieten.

Zo vul je de zorgplicht voor jouw bomen in

Regelmatig onderhoud houdt een boom gezond. Daarnaast is het uit oogpunt van veiligheid (zorgplicht) belangrijk om je bomen regelmatig te controleren en te snoeien.

Zo maak je je tuin herfstklaar: tuintips en -onderhoud

Met een grondige onderhoudsbeurt in het najaar maak je je tuin alvast klaar voor een goede start in het voorjaar en leg je de basis voor een mooie tuin in de volgende zomer.

5 tips voor een moderne tuin

Moderne tuinen zijn populair. Ze zien er strak uit, zijn overzichtelijk en eenvoudig te onderhouden. Maar hoe creëer je een moderne tuin? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij geven 5 tips.

Waarom een 3D tuinontwerp?

De tuin een zeer belangrijk onderdeel van de totale leefomgeving. Er gaat steeds meer aandacht uit naar het tuinontwerp. We geven je vijf redenen om te kiezen voor een 3D-tuinontwerp.

Insectenhotel cadeau bij oplevering nieuwe tuin

De oplevering van een nieuwe tuin is natuurlijk reden voor een feestje. Alleen gaat dat even anders dan gebruikelijk, gezien de huidige omstandigheden.

Hemelwaterinfiltratie aanleggen Apeldoorn

Regenwaterinfiltratie wordt vaak aangelegd met behulp van ingegraven, waterdoorlatende infiltratiekratten. Het kan echter veel creatiever. Hoe? Dat vertellen wij je in dit artikel.

Ontdek de voordelen van een hovenier

De tuin heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een belangrijke plek van het huis. Daarom is ook de inrichting en uitstraling van de tuin belangrijker geworden.

Tuinrenovatie met hemelwaterinfiltratie Apeldoorn

In Apeldoorn zijn we bezig met de renovatie van een 15 jaar oude tuin. Na er enkele weken met veel plezier aan te hebben gewerkt, wordt er op dit moment de laatste hand aan gelegd.

Zwemvijver van het jaar in Bilthoven

Trots zijn we dat onze zwemvijver in Bilthoven is uitgeroepen tot ‘Zwemvijver van het jaar’. De natuurlijke zwemvijver heeft de beste score behaald op het ontwerp, de aanleg en de waterkwaliteit.

Yeah! Onze nieuwe website staat live!

Wij zijn gepassioneerd over de natuur in jouw tuin. Om die gedrevenheid voor tuinen goed te presenteren, lanceren wij onze nieuwe website. Met dezelfde passie, in een vernieuwd jasje.